Nieuws

Heeft u zich al ingeschreven bij de Energy Battle?

Vanaf morgen begint de Energy Battle Friesland. Samen met een groot aantal Friese Energie Coöperaties en de Freonen Fan Fossiel Fry Fryslân organiseren we dit jaar de EnergyBattle Friesland! Op het moment van schrijven staan wij op de vijfde plaats en doen er twee inwoners van Goutum mee. Helpt u mee om Goutum energie te besparen? Schrijf u dan snel in via onze website. We hebben een speciale pagina gemaakt waar u meer informatie kan vinden over deze Energy Battle.

Wij doen mee om samen met verschillende huishoudens van een wijk of dorp het energie verbruik naar beneden te krijgen. Als wij bij de beste twee energiecoöperaties staan met de hoogste besparing in 2018 dan kunnen wij een “Sunflower” winnen t.w.v. €14.000,-. Ook voor individuele huishoudens zijn dit jaar leuke prijzen “te besparen”!

Voor meer vragen over dit project dan kunt u contact met ons opnemen.

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com