Nieuws

Nieuw bestuurlid voor Energiek Goutum

Op woensdag 7 maart 2018 was de Algemene leden vergadering van Energiek Goutum. Op deze avond was er een bestuursverkiezing.

Volgens het schema van aftreden was Hans de Vries aftredend. Hans de Vries had besloten zich niet herkiesbaar te stellen. Dit betekent dat Energiek Goutum op zoek was naar een nieuwe secretaris. Kandidaten konden zich tot aanvang van de vergadering melden bij de voorzitter. Marian Scholten had zich als enige aangemeld bij de voorzitter.

De voorzitter bedankte Hans de Vries voor zijn inzet voor de coöperatie en wenst hem al succes met alles wat hem bezighoudt. Marian Scholten, lid van de coöperatie, neemt het stokje van Hans de Vries over. De aanwezigen stemden hier mee in.

Op de website staat een stukje over onze nieuwe secretaris. Dit kunt u hier lezen.

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com