Nieuws

Het derde energieatelier komt er aan!

Vandaag is het weer zover, het derde energieatelier om te komen tot een uitvoeringsplan warmte voor ons mooie dorp!

We mogen terug kijken op twee eerder gehouden energieateliers waarbij we mooie stappen hebben gemaakt. Met de input van de eerste avonden is een mooie basis gelegd om onder begeleiding van RHDHV in het derde energieatelier te kijken of we voldoende inzicht kunnen krijgen in de mogelijkheden voor uw eigen woning en het dorp.

Mocht u niet geweest zijn tijdens de voorgaande energie ateliers maar alsnog graag willen komen? Geen probleem, kom gerust langs en neem daarbij vooral uw buren/vrienden/kennissen uit het dorp mee om ook mee te praten over de duurzame toekomst van Goutum.

We zien u graag morgen 12 november om 19.30 uur in Ien en Mien!

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com