Nieuws

Gewijzigd tijdstip energie atelier 10 december.

De datum van 10 december staat bij veel dorpsgenoten in de agenda. Hopelijk niet alleen vanwege de wedstrijd Ajax-Valencia om 21.00 uur, maar ook omdat het laatste energie atelier in de serie van vier op die avond wordt gehouden.

Om zoveel mogelijk dorpsgenoten de gelegenheid te geven deel te nemen aan de energie ateliers EN niets van de wedstrijd te missen, hebben we besloten om het energie atelier te vervroegen. Deze wordt nu gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens het atelier willen we onder andere de aanzet voor de verduurzamingsvisie van Goutum presenteren. Hier zijn in de derde avond aan de hand van de zogenaamde ‘menukaarten’ al bouwstenen voor besproken. 

Mocht u nog niet eerder naar een van de ateliers zijn geweest maar alsnog graag aan willen sluiten, aarzel dan niet en kom vooral! U bent van harte welkom om te luisteren, vragen te stellen of uw mening te geven. 

Aansluitend is er voor de liefhebbers gelegenheid om in het dorpshuis met elkaar naar de wedstrijd Ajax-Valencia te kijken.

 

Dus graag tot ziens op 10 december!

 

Bestuur Energiek Goutum

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com