Nieuws

Verslagen energie ateliers oktober en november

Bijgevoegd treft u de verslagen aan van de energie ateliers die in oktober en november gehouden zijn. Aanstaande dinsdag is het laatste atelier voor dit jaar gepland. Tijdens deze avond willen we graag terug kijken maar vooral ook vooruit kijken. Met het oog hierop worden onder andere een drietal pitches gehouden door Tieluk, ENnatuurlijk en Fryske Stream.

Mocht u niet geweest zijn tijdens de voorgaande ateliers maar alsnog graag willen komen? Geen probleem, kom gerust langs en neem daarbij vooral uw buren/vrienden/kennissen uit het dorp mee om ook mee te praten over de duurzame toekomst van Goutum.

We zien u graag komende dinsdag 10 december om 19.00 uur in Ien en Mien!

Wilt u de verslagen lezen klik dan op een van de verslagen hieronder:

 

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com