Nieuws

Deelauto staat klaar en wordt gebruikt door tester

Zoals jullie weten doet Energiek Goutum mee met een test voor deelauto’s. Deze auto is op 3 januari bij Blauw Wit’34 en FVC op het parkeerterrein gezet. Omdat er nog geen laadpaal in het dorp is, was dit de dichtbijzijnde laadpaal van Goutum. De Lidl in Techum heeft ook een laadpaal alleen daar zit een hek omheen en die gaat dicht als de winkel sluit.

De Oranjewijk in Leeuwarden doet ook mee met de test. Vorige maand mochten mensen zich inschrijven voor tester. Deze groep testers mogen in een elektrische deelauto rijden en hun ervaring hier mee op doen. Deze informatie die ze krijgen delen ze met de andere testers via whats-app.

Als je nog vragen hebt dan kun je die gerust stellen via deelauto@energiekgoutum.nl

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com