Deelauto

‘Samen duurzaam deelmobiliteit realiseren’

want stilstaan is geen optie

In veel dorpen zijn we voor onze bereikbaarheid en ons werk afhankelijk van een auto. Of soms zelfs twee. Juist daarom is er veel autobezit in Goutum en staan veel auto’s stil. 

Als energiecoöperatie willen we collectieve, duurzame oplossingen aanbieden voor ons dorp. Waarom een elektrische deelauto? Heel simpel: het biedt gemak, het is duurzaam en voordelig! Omdat je alleen nog de kosten van de autorit hebt op het moment dat jij de auto gebruikt. Vaste kosten als belastingen en verassingen als onderhoud en afschrijving zijn vanaf nu verleden tijd. 

Inzicht in je huidige autokosten?

Veel mensen schatten hun huidige autokosten te laag in. Wil je inzicht in je huidige autokosten? Kijk dan eens op https://www.anwb.nl/auto/autokosten#/kenteken

Aanbod Mobiliteit VanOns

Mobiliteit VanOns is, net als Energie VanOns, een gezamenlijke dienst van de Friese, Drentse en Groningse energie coöperaties. Via een app (van MobiNoord)  kun je straks onze eigen deelauto’s reserveren en rijden. De auto’s worden alleen in Goutum geplaatst als er vooraf genoeg serieuze interesse is in de vorm van abonnementen. Lees voor meer informatie: www.mobiliteitvanons.org  

Zie jij het wel zitten om zo’n elektrische deelauto te testen? Word dan ambassadeur! Op 16 december organiseert de FMF i.s.m. MobiNoord een deelauto bijeenkomst. Iedereen die zich heeft aangemeld als ambassadeur krijgt op deze dag alle noodzakelijk informatie om tussen 3 en 17 januari 2020 een deelauto te testen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen als testrijder. Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 16 december via onderstaande knop.

(Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen voor het testrijden hebben onze leden voorrang.)

Bent u al overtuigd en wilt u deelnemen aan de elektrische deelauto? Dan kunt u zich aanmelden voor een abonnement via www.mobinoord.nl.

 

Bestuur Energiek Goutum

Scroll to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com